Stora Inspirationsdagen

Årets personaldag om personlig utveckling, motivation och lagkänsla.

Möt Mark Levengood, Robert Wells, Elaine Eksvärd, Olof Röhlander, Lisa Ekström, Ann Westin och Nisse Simonson. Låt Sveriges främsta föreläsare och informativa underhållare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter.

Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

VAD KAN MAN FÖRVÄNTA SIG?
Ett evenemang som är fartfyllt, roligt, explosivt, spännande och inspirerande. Sveriges absolut bästa föreläsare kombinerat med livemusik, specialeffekter, överraskningar, DJ. Det bidrar till att skapa en dag långt utöver det vanliga. Edutainment (education + entertainment) och kompetensutveckling när den är som allra, allra bäst. Dagens ämnen: Personligt ledarskap, Kommunikation & bemötande, Teamwork och medarbetarskap, Framgångsfaktorer, Peakmotivation, Mentala krafter, Konsten att få saker gjorda och samtidigt njuta av livet, Stresshantering, Hur hjärnan fungerar, Initiativtagande och kreativitet, Motivation och arbetsglädje, Teambuilding.

Så välkomna till en grym utbildningsshow!