Tematräff i Umeå om minskade LSS-insatser

Tematräff i Umeå om minskade LSS-insatser

Har du erfarenhet av att ha blivit nekad LSS-insats eller blivit avrådd att ansöka om en insats? FUB vill gärna ta del av dina erfarenheter. Riksförbundet FUB bjuder in till en Tematräff i samarbete med FUB Västerbotten. Lokal: P5, Storgatan 46 A, plan 5, Väven (entré Väven Norra) i Umeå. Anmälan senast 1 mars till
https://www.fub.se/kalender/tematraff-i-umea-om-minskade-lss-insatser/

Riksförbundet FUB genomför under våren 2023 en granskning av vad som ligger bakom att flertalet LSS-insatser har minskat under de senaste 10 åren. Detta samtidigt som befolkningen har ökat med 10 procent. Totalt kommer FUB anordna fem tematräffar på olika platser i landet. Under tematräffarna kommer vi samla in deltagarnas erfarenheter av att ha blivit nekad/fått minskad LSS-insats eller av att ha blivit avrådd att ansöka. Med på tematräffen finns också Rebecka och Marcus som arbetar som föreningsutvecklare på Riksförbundet. De kommer prata om frågor som är särskilt viktiga för medlemmarna och för er som är engagerade i en styrelse.

FUB bjuder på kaffe/thé och matig macka. Deltagande i tematräffen är gratis, men FUB betalar inte för resa och eventuell övernattning.

Välkommen!