Träna på ett roligare sätt!

Kom och testa Jujutsu hos oss på Umeå Kampcenter. Du får lära dig självförsvar, fallteknik, slag, sparkar, nedtagningar och grappling. Bygg upp din styrka och kondition på ett roligt sätt. Testa gratis i två veckor.

Nu är det dags för terminstart på Umeå kampcenter. Den 13e januari kör vi igång igen.

Om du aldrig hållit på med någon kampsport tidigare eller känner dig otränad kan du vara lugn. Vi börjar från början med korrekt fallteknik och hjälper dig att komma i form. Vi ägnar stor uppmärksamhet åt varje enskild elev så att du får tydliga instruktioner där du behöver. Vi tränar i Jujutsudräkter av bomull för att kläderna ska hålla för de olika grepp och tekniker vi utför i dojon. Du behöver naturligtvis inte dyka upp med en sådan på första passet utan långbyxor och en t-shirt fungerar bra tills du bestämt dig.

Har du tränat Jujutsu tidigare?
I Sverige finns många olika stilar av Jujutsu, stora som små. På Umeå Kampcenter har vi valt att ta fram en egen Jujutsustil. Det innebär att vi själva styr över inriktningen och vilka tekniker som ska finnas med. Självklart är vi uppbackade av ett stilobundet och ideellt förbund som låter oss åka på inspirerande läger och hjälper oss med svartbältesgaderingar.

Kom och prova på
Du är alltid välkommen att prova på, ingen föranmälan krävs. På vår klubb får du träna i två veckor innan du behöver betala medlemsavgiften. Som medlem hos oss får du träna alla våra stilar om du önskar. Vår Jujutsu ger dig en bra grund att stå på och går väldigt bra ihop med våra andra stilar – BJJ och kickboxning.