TVspelsjam IX

Nu kommer TVspelsjams nionde upplaga att ljusa upp mörkret och värma oss i den kalla vintern. Föreningen Digital Spelkultur står för Norrlands största TVspelskonvent som tar plats på Klossen mellan den 5-8:e januari där det kommer finnas turneringar, arkadmaskiner, föreläsningar, quiz, workshops, cosplay, pysselrum, utställningar, andra tävlingar och massor av priser men framför allt; allt som har med digitala spel att göra!

Vi vänder oss till alla åldrar och alla kön. Oavsett om du är hårdnackad konsolspelare, vill visa dina barn hur TV-spel var för dig i deras ålder, skaffa nya vänner eller vill hänga på vinterns mysigaste plats och värma dig så har vi någonting för dig.

Temat i år är starka kvinnliga huvudkaraktärer och även frånvaron av dem i vissa fall.

Du betalar inträde och får tillgång till allt som TVspelsjam innehåller. I vanlig ordning kommer det stå skärmar och konsoler överallt där det är fritt att sätta sig och spela.

TVspelsjam är ett drogfritt konvent och baseras mycket på att dela med sig för att ha roligt tillsammans. Mer information hittar du på http://www.tvspelsjam.se och http://www.digitalspelkultur.se

Information kring evenemanget uppdateras fortgående på nätet!