Umespexet 2018: Odysseus

Kom och fira Umespexarnas 30-årsjubileum med en fantastisk föreställning innehållande musik, sång, teater och dans! Årets spex berättar historien om Odysseus irrfärder på väg hem till Ithaka, och vad hans fru Penelope gör under tiden hon är gräsänka. Muskelberg, skånska, dryga grannar, närsynthet och allehanda gudar utlovas!

När vintern rasat och majbrasan brunnit ut så är det dags för SPEX! Närmare bestämt Umespexarnas jubileumsföreställning Odysseus som äger rum på Idunteatern 3-6/5. Föreställningen sätts upp i samarbete med Folkuniversitetet.

Umespexarna är en studentspexförening som i år firar 30år. Ett spex är en form av improvisationsteater med inslag av sång och musik där publiken är med och påverkar föreställningen genom så kallade omstarter.

Årets föreställning handlar om Odysseus som under det senaste decenniet varit på väg hem från kriget i Troja. I vår berättelse får vi möta gudomliga gudar, monstruösa monster, orala orakel och en och annan krigare. Självklart gästspelar Kapten Krukpalm, Arnold och Fisken även i detta spex.

Biljetter säljs via kortbetalning på vår hemsida: www.umespexarna.se/biljetter
Biljetter kommer även att säljas via Swish i Lindellhallen och cafe Nian under lunchtid från och med v16.

Föreställningar och tider:
Torsdag 3/5 kl 19:00
Fredag 4/5 kl 19:00
Lördag 5/5 kl 18:00
Söndag 6/5 kl 16:00

I biljettpriset ingår programblad. Garderob tillkommer med 25kr. Observera att jackor och större väskor inte får tas med in i salongen utan måste hängas in i garderoben.

Insläpp 30 minuter före föreställningsstart. Platserna är onumrerade, så var där i tid. Föreställningarna pågår i ca tre timmar (inkluderat paus).

Fika finns att köpa i pausen.

Varmt välkomna!