Veteranfordonsträffen i Uttersjön 2018

En träff där alla med äldre fordon av alla slag är välkomna att ställa ut.
Loppis
Servering av hamburgare och fika.
Gratis för både utställare och besökare

En nostalgiträff där alla med äldre bilar, traktorer, entreprenadmaskiner, motorcyklar, mopeder, snöskotrar, motorsågar, stationära motorer m.m. är välkomna att ställa ut. Observera att fordonen inte behöver vara renoverade eller fungerande. Allt från orörda dammiga ”ladugårdsfordon” till blanka, helrenoverade rariteter är välkomna. Ett tillfälle att träffas och ha trevligt, minnas och lyssna på motorljud från förr.

Nytt för i år: Alla utställare får en lott och fina vinster utlottas.

Loppis
Du är även välkommen att kostnadsfritt ställa upp ett loppisbord eller varför inte köra ”bakluckeloppis”. Vi har ett 15-tal bord för utlåning. Först till kvarn gäller. Är du intresserad av ett bord anmäl dig till Anita Perla, tel.nr. 076-8224332.

Servering av fika och hamburgare
Vi håller till på f.d. fotbollsplanen där det är gott om plats för både utställare och besökare. Det är gratis att både ställa ut och att komma och titta. Föranmälan från utställare uppskattas men du kan även komma spontant.

Har du några frågor kontakta Emil Andersson 070-3283059, rallyemil@hotmail.com eller Göran Eriksson 073-8330029, goran.0913@telia.com

OBS. Vi finns även på Facebook. Sök på ”Veteranfordonsträffen i Uttersjön”