Vi ses på Nydala!

Under 7 torsdagar v.26-32 klockan 19-21 öppnar KFUM Umeå upp dörrarna för aktivitetscenter vid Nydalasjön. Vi riktar oss till ungdomar, främst åldrarna 12-15 år men alla är välkomna (gärna syskon, föräldrar och vänner)!
Det erbjuds möjlighet till olika spontan-idrotter, prova-på-aktiviteter och även möjlighet att nyttja aktivitetsytan (studsmatta, bollsport, skateboard, kickboard m.m) med översyn av vuxna samt ungdomsledare.

Nydala aktivitetscenter möjliggör flera olika aktiviteter, exempelvis kanot, segling på Nydalasjön, klättring och bouldering, miniramp för skateboard och kickboard, pumptrack & skogsbana för cykel, studsmattor, gyroskop där ALLTING snurrar och mycket mycket mer.

Adress: Nydalasjön 191, 907 53 Umeå (se karta)
Buss: Nr 8 & Nr 75 (hållplats Källplatsen – Gå till Nydalasjön, följ sedan sjön så att du har den på din vänstra sida i ca. 10 minuter på grusväg. Det finns goda möjligheter att cykla, det finns även begränsat antal parkeringsplatser på aktivitetscentret.

Vi erbjuder 1 instruktörledd aktivitet per tillfälle + en stor yta också hålls öppen för spontanidrotter i kombination med den huvudsakliga aktiviteten så det finns alltid något nytt, kul att prova på.
Instruktörer och erfarna ungdomsledare finns på plats och försäkrar att aktiviteterna utförs på ett tryggt och säkert sätt. All utrustning som behövs för aktiviteter finns att låna helt gratis.

Vi vistas utomhus men utifall vädret skulle bli dåligt så finns möjlighet att vistas under tak också, vid sista tillfället vecka 32 så kommer vi grilla tillsammans i KFUM:s fina grillkåta.

Har ni frågor går det super-bra att kontakta: erik.nilsson@kfum.nu
För mer info om KFUM Umeå: https://umea.framtidenjustnu.se