Visor på Pipes 2.0

Lördag 18 dec. kl 14.30 genomförs höstens sista Visor på Pipes; adress V:a Norrlandsg. 17. Artister är Blueberry Jam samt Olov Antonsson. Du köper mat & dryck i baren. Fri entré.
Arr: Visum, Bilda och Pipes

Visor på Pipes 2.0 med 2 artister och 2 konstnärer. 14.30 startar vi och artisterna är Blueberry Jam samt Olov Antonsson.
Blueberry Jam består av Thomas Olsson; klaviatur, Mats Kyrö; bas och Kristina Öhman; sång. Den röda tråden i programmet är låtar med svenska texter som kvalar in under temat visa. Åtminstone ett par av dem har rätt så jazziga förtecken.

Olov Antonsson gör musik på svenska med influenser från 1960-talspop, visa, country och mycket annat. Olov solodebuterade 2016 med skivan ”Nere och ute i AC-län” . En skiva som hyllades såväl i riks- som i lokalmedia. 2019 kom uppföljaren ”Vagabondhjärta”.
Vid spelningen på Pipes har Olov med sig Jonas Mattebo på gitarr och sång. Konstnärer är Amanda Axelsson och Freja Forsberg.
Som vanligt öppnar vi dörren kl. 14.00 och då kan du köpa både mat och dryck i baren. Vi fortsätter med fri entré och så förstås lotteri .