Bada på Ersbodabadet

Gratis bad på Ersbodabadet för barn som går i skolan i Umeå kommun och går i förskoleklass (6-års) till åk 9.

Vi har badtider under påsklovet som är sponsrade av Umeå kommun för barn som går i skola i Umeå kommun från förskoleklass till årskurs 9. Det är dagtider mellan 10-17
Ni får ha simhallen själva under en timma å bada å ha skoj!

Det ska vara barn som i vanliga fall träffas antingen som familj/klasskamrater eller liknande. Barnen ska vara födda 2005 eller senare. Minst 6 barn, max 8 barn per bokning.
Det är bra om föreningsverksamhet fortsätter på ett säkert sätt (även under pandemin) för att barn ska få rörelse å stimulans.

Säg gärna till om ni vill att vi ska tipsa om lekar, övningar som ger vattenvana. En badvärd finns på plats när ni hyr simhallen. Ni badbevakar era barn själva men vi hjälper till om ni har frågor å funderingar även om dom vill träna livräddning eller ta ett simmärke.

En vuxen över 18 år och simkunnig ska vara med per bokning.

Då vi har begränsat med platser är det först till kvar som gäller boka på uss.ersboda@gmail.com i första hand i andra hand på telefon 070-529 26 66

När ni bokar er kommer speciell information om vad som gäller vid dusch och omklädning och säkerhetsarbetet under pandemin.