Barnteater: Ett litet blad rött

Någon vaknar en morgon och ser att alla färger försvunnit, musiken har tystnat och var är skrattet? Kulturcentrum för barn och unga ger Ett litet blad rött, en berättelse om att vara sorgsen och om att bli glad igen! För barn från 5 år. Gratis! Teatern börjar 13:00, biljetter släpps 12:00.

Höstlov på Hamnmagasinet!
Ta chansen och se barnföreställningen Ett litet blad rött. För barn från 5 år. En historia inspirerad av Shaun Tans bok ”Det röda trädet”.
Någon vaknar en morgon och ser att alla färger försvunnit, musiken har tystnat och var är skrattet? Kulturcentrum för barn och unga ger Ett litet blad rött, en berättelse om att vara sorgsen och om att bli glad igen! Föreställningen visas 13:00 i Svarta lådan på Kulturcentrum för barn och unga i Umeå, Västra strandgatan 4.

Biljetterna är gratis och släpps 12:00. Hämtas i Hamnmagasinets café. Först till kvarn! Teatern börjar 13:00 och pågår ca 25 min.

Hamnmagasinets café är öppet för den som önskar fika eller äta före eller efter föreställningen.

Höstlovs-kollage på Hamnmagasinet!
Kulturcentrum flyttar ner sin ateljé till Hamnmagasinet café under tis 31/10 samt ons 1/11 på höstlovet. Mellan 12:00-15:00 kan du göra kollage och skriva dikter! Vi dukar upp med material och står redo med saxar och lim. Varmt välkomna!