Boksnack online: Himlabrand

Vi ses online och pratar om boken Himlabrand av Moa Backe Åstot

Himlabrand handlar om Ánte som alltid har tänkt att han ska följa familjetraditionen som renskötare när han blir äldre. När han får känslor för kompisen Erik ställs det mesta på ända. Vad ska alla andra tycka? Och vad känner Erik? Moa Backe Åstots debutroman handlar om det utmanande i att våga leva det liv man vill leva.

Under boksnacket pratar vi fritt om våra tankar kring boken. Vi passar också på att peppa inför författarsamtalet med Moa under Bokveckan vecka 11, då hon bland annat kommer att berätta mer om sin kreativa process och om att debutera som författare.

Här kan du anmäla dig till boksnacket: http://bit.ly/boksnackhimlabrand

Begränsat antal platser. Vi behöver ditt namn och din e-postadress för att veta hur många som vill delta i arrangemanget och om vi skulle behöva kontakta dig i samband med detta. Efter att du anmält dig kommer du att få ett mejl med en länk till den digitala plattformen Teams där samtalet kommer att hållas.

Boken finns att låna både fysiskt och digitalt från Umeåregionens bibliotek, se länk här bredvid. Om du har frågor om boksnacket eller behöver hjälp att låna boken kan du höra av dig till tove.liliequist@umea.se.