Dans i sommar – semäj dansar

Föreningen Semäj för den jag är kommer i sommar under v 32, måndag tom fredag, att anordna en veckas sommaraktivitet för flickor och pojkar mellan 11- 14 år med någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, NPF. I en vecka dansar vi och har roligt tillsammans under ledning av vår dansledare från balettakademin, framför allt hiphop och showdans. Två stöttande vuxna kommer också att finnas på plats under veckan!

Dans i sommar – Semäj Dansar

Vill du vara med och dansa en vecka med oss i sommar?
Föreningen Semäj för den jag är kommer i sommar att arrangera ett projekt i Umeå som heter Dans i sommar – Semäj Dansar. Syftet är att kunna erbjuda unga flickor och pojkar med neuropsykiatriska funktionshinder, NPF, en veckas rolig och utvecklande sommarlovsaktivitet och då i form av dans. Projektet finansieras av Umeå kommun och är alltså ett samarbete mellan vår förening Semäj för den jag är, Umeå kommun och dansledare från balettakademin i Umeå.

Vi söker nu unga tjejer och killar som vill vara med och dansa under vecka 32, 7-11 juli, mellan klockan 9-14, måndag till fredag. Vi kommer att hålla till i en danssal i Gammliahallen och du kommer att få möjlighet att lära dig några olika danser under veckan, framför allt hiphop och showdans.

Vårt fokus under veckan kommer att vara dansglädje, att ha roligt, kanske träffa nya vänner och kanske kommer ni till och med känna att ni kan tänka er att fortsätta dansa efter dansveckan.
Då våra resurser är begränsade så har vi möjlighet att ta emot 15 ungdomar och först till kvarn gäller!

All information kommer att läggas ut via vår facebookgrupp, SEMÄJ dansar, även löpande både inför och under dansveckan i sommar! Nedan finner ni redan nu mer specifik information om projektet, både förutsättningar och vad som kommer att hända under veckan!
Om ni är intresserade av att höra mer och eller anmäla er, vänligen kontakta:

Jenny Nordhall, hogahojder@gmail.com
Anna-Rosa Perris, anna-rosa.perris@cbti.se

Information om veckan
Målgrupp – Flickor & pojkar 11-14 år
Var – Danssal på Gammlia sporthall
När – v 32, måndag tom fredag
Tid – 9-14
Hur många platser – Max 15

Vi bjuder dagligen på frukt och vatten samt glass sista dagen.
Alla som är med i projektet får en T-shirt med Semäj dansar

900 – 930 Samling och genomgång av dagens aktiviteter
930-1130 Dans, vattenpaus och fruktstund
1130-1230 Medhavd egen lunch
1230-1330 Dans, vattenpaus och fruktstund
1330-1400 Avslutning och genomgång av morgondagen

Förkunskapskrav
Att kunna lyssna på och förstå instruktioner själv
Att orka vara med en hel dag

Bokas via
hogahojder@gmail.com