Dansa Funkykidz på Umeå Simhall

Sista chansen att anmäla sig inför vårterminens Funkykidz! Alla barn mellan 2-8 år är välkomna till en termin full av dans, lek och skoj. Vi startar torsdag den 4 februari kl 16.00 med den äldre gruppen 6-8 år och på söndag den 7 februari från kl 10.00 med en 2-3 års grupp samt en 4-5 års grupp. Terminen är på 10 tillfällen och avslutas med en glittrande show!
Psst! Glöm inte att deltagaren badar gratis under hela kursperioden!

Funkykidz är en dansskola för alla barn som gillar att dansa loss och lära sig häftiga koreografier tillsammans med kompisarna. Alla oavsett tidigare danserfarenhet kan vara med – i Funkykidz är alla stjärnor! Tillsammans med instruktören tränar vi balans, koordination och taktkänsla till den bästa musiken.
Vi har tre grupper, 2-3 år, 4-5 år samt 6-8 år. Lektionerna är 40 minuter långa för den yngsta gruppen och 45 minuter för de lite äldre. Vi avslutar terminen med en stor show där eleverna får chansen att visa vad de har lärt sig för familj och vänner. Mer information och anmälan finns på Umeå Simhalls hemsida, gå in på:
http://www.umea.se/umeakommun/kulturochfritid/idrottmotionochfriluftsliv/simhallarbadhus/umeasimhall/funkykidzochbliss.4.1ba1eb9814afeb38cc9474d.html