Definitivt 50 – Humlan

Så var vi här, la grande finale. Definitivt 50 genomförs precis som vi började, med ingen mindre än Humlan vid rodret. Här ska det livespelas så det står härliga till. Men artisterna får ni vänta på ännu en stund, vi tänker inte avslöja alla guldkorn på en gång 😉

Och ja, det behöver knappast sägas igen men vi gör det ändå – det blir 50 spänn i entrén, 50 spänn för en liten rullpizza, 50 spänn för en kall dryck och 50 personer i publiken.

Kvällens artister presenteras inom kort!

18-års åldersgräns.

——

Mer om satsningen Definitivt 50

Minns du det tralliga 90-talet så minns du säkert också samlingsplattorna Definitivt 50 spänn. Plastskivan där svensk punk trängdes för att ge dig en försmak av vad man skulle lyssna lite extra på.

Vi tyckte att det där lät himla smart och tänkte att varför inte återuppliva det, fast på riktigt? Ge Umeåborna en chans att ta del av lite lokalt, punkigt kulturliv så här i rådande corona-tider.

Sagt och gjort – fyra föreningar, fem onsdagar, fullt ös.

Det blir 50 spänn i entrén, 50 spänn för en liten rullpizza, 50 spänn för en kall dryck och 50 personer i publiken. Definitivt 50 helt enkelt!

Planera in fem onsdagar i kalendern och bered dig på att äntligen få gå på spelning! 14 oktober, 28 oktober, 4 november, 2 december och 16 december.

Arrangeras i samarbete med Kulturföreningen Humlan, Out of Step, Make it Sound, Outbreak of evil och Gotthards krog.