Definitivt 50 – Out of Step

Denna lill-lördag, 28 oktober är det Out of Step som basar så det sprakar.
Out of Step är en klubb och ett arrangörskollektiv som sysslar med alternativ musik. Här bokas spelningar och turnéer i genren indiepop, garage punk och hardcore. På klubbarna levereras alltid grymma band och DJ:s.
I sann Definitivt 50-anda så blir 50 spänn i entrén, 50 spänn för en liten rullpizza, 50 spänn för en kall dryck och 50 personer i publiken.

Namn på kvällens liveakter hålls topphemligt ett litet tag till. 😉

18-års åldersgräns.

——

Mer om satsningen Definitivt 50

Minns du det tralliga 90-talet så minns du säkert också samlingsplattorna Definitivt 50 spänn. Plastskivan där svensk punk trängdes för att ge dig en försmak av vad man skulle lyssna lite extra på.

Vi tyckte att det där lät himla smart och tänkte att varför inte återuppliva det, fast på riktigt? Ge Umeåborna en chans att ta del av lite lokalt, punkigt kulturliv så här i rådande corona-tider.

Sagt och gjort – fyra föreningar, fem onsdagar, fullt ös.

Det blir 50 spänn i entrén, 50 spänn för en liten rullpizza, 50 spänn för en kall dryck och 50 personer i publiken. Definitivt 50 helt enkelt!

Planera in fem onsdagar i kalendern och bered dig på att äntligen få gå på spelning! 14 oktober, 28 oktober, 4 november, 2 december och 16 december.

Arrangeras i samarbete med Kulturföreningen Humlan, Out of Step, Make it Sound, Outbreak of evil och Gotthards krog.