En kväll om normkreativitet för förskola och föräldrar!

Passa på att fylla på med energi, kunskap och nya perspektiv!
Kvällen passar alla som är intresserade av hur alla barn kan ges så stort utvecklingsutrymme som möjligt utan att begränsas av förlegade föreställningar och trånga normer, och extra bra för dig som arbetar inom förskolans värld. Talare är författaren och utbildaren Karin Salmson från prisade Olika.

Passa på att fylla på med energi, kunskap och nya perspektiv!
Kvällen passar alla som är intresserade av hur alla barn kan ges så stort utvecklingsutrymme som möjligt utan att begränsas av förlegade föreställningar och trånga normer, och extra bra för dig som arbetar inom förskolans värld.

Kvällens talare, Karin Salmson, står bakom nya och unika metodboken ”Normkreativitet i förskolan – om normkritik och vägar till likabehandling”.

Föreläsningen ger grundläggande kunskaper i normkritik, samtidigt som det vävs in praktiska och konkreta tips och övningar som hjälper er att ta steget från insikt till handling. Perfekt som kompetensutveckling för förskolans personal, eller som inspiration till nya sätt att tänka och agera som förälder.

Karin Salmson har mer än 20 titlar bakom sig och reser land och rike runt och föreläser, och arbetar till vardags med flerfaldigt prisade OLIKA.

Håll dig gärna uppdaterad via evenemangets Facebooksida: https://www.facebook.com/events/1610926325850169/