Euphoria

Euphoria

Dröm blir verklighet: Euforiskt cirkusäventyr för gammal och ung
En cirkusföreställning för hela familjen! ”Euphoria” är fylld av vibrerande energi, överraskningar, humor och lekfull akrobatik.

Det började som en barndomsdröm. Fem vänner drömde om att skapa en fantasifull och spännande värld fylld av cirkus och musik, där allting är på låtsas men samtidigt alldeles på riktigt. Ett äventyr och en lek som plötsligt blir på allvar och sen lek igen. Men livet skilde dem åt. Så, tio år senare, återförenades de äntligen. De begav sig ut på ett vilt äventyr, en seglats över Atlanten – trots att de aldrig hade seglat förut – följt av en tre månader lång turné längs den västfranska kusten.

– I Euphoria kommer vi på ett poetiskt sätt att hämta inspiration från vår resa och vi vill ta med oss publiken på vårt nya äventyr. Föreställningen kommer att kretsa kring en utopi, samhörighet och sökandet efter en vacker ö, säger artisterna Mahé Nithardt, Rémi De Carvalho, Ambroise Donnier, Patricia Minder och Xavier Mermod, som nu står på scen tillsammans som cirkuskompaniet LONE Company.

I Euphoria bjuds hela familjen in till en lekfull och spännande värld där klassiska och banbrytande cirkusdiscipliner flätas samman med livemusik till en färgstark, euforisk helhet. Nervkittlande klättringar i kinesisk påle, fotjonglering med cirkusartist, mänskliga pyramider och fenomenal cykelkonst med enhjuling. Föreställningen är fylld av vibrerande energi, överraskningar, humor och akrobatik som tänjer gränserna för vad den mänskliga kroppen kan utföra.

Arrangemangsinformation:
Lokal: Vävenscenen, Väven, ingång från Västra Strandgatan
Numrerad salong
Ingen åldersgräns
Bemannad garderob ingår
Hörhjälpmedel finns att låna
För fri ledsagarbiljett, vänligen kontakta Vävens kulturreception eller Biljettcentrum.