Fanny Ambjörnsson: Om Nadja

När Fanny Ambjörnssons syster Nadja föddes blev inget som någon tänkt sig. Hon kunde inte andas själv och uppvisade tecken på allvarliga hjärnskador. Hur berättar man om någon som saknar röst?

”Om Nadja: En systers berättelse” är ett försök att närma sig Nadjas liv, speglat genom alla som funnits runt henne. Boken ställer frågan om vad det innebär att vara människa i ett samhälle där självständighet, utveckling och framgång ses som högsta dygd.

Fanny Ambjörnsson är socialantropolog och genusvetare, verksam vid Stockholms universitet. Hon har släppt en rad uppmärksammade fackböcker, senast Tid att städa (2018).

Plats: Upplev Multisal, plan 4, Väven.
Tid: 14.00. Kom i tid – vaccinationsbevis krävs.

Information om vaccinationsbevis:
Från och med 23 december måste alla besökare över 18 år visa ett vaccinationsbevis för att bevista arrangemang i Väven med fler än 20 besökare. Ett vaccinationsbevis ordnar du enkelt via www.covidbevis.se . Viseringen av vaccinationsbeviset i din mobil eller i utskriven form kommer att ske vid insläpp till evenemanget. Kom till oss i god tid och ha både din legitimation och ditt vaccinationsbevis redo vid insläpp.