Föreläsning: Så överlever du zombieapokalypsen

Föreläsning: Så överlever du zombieapokalypsen

Hur överlever du i naturen om zombies tar över? Vad händer om samhällsfunktionerna slutar fungera? Välkommen till en prepper-föreläsning med zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer.

Föreläsaren, författaren och folkbildaren Herman Geijer berättar om hur du överlever en oväntad katastrofsituation och hur du bäst förbereder dig.

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och har sedan 2011 haft studiecirklar, föreläst samt skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad. 2014 kom hans bok ”Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen” ut.

Som en del av Beredskapsveckan kommer Herman till Västerbottens län för att föreläsa om hur du överlever en zombieapokalyps. Föreläsningen riktar sig till alla intresserade.

Du kan ta del av föreläsningen på plats i Skellefteå eller Umeå. Föreläsningen i Umeå webbsänds.

SKELLEFTEÅ
Måndag 25 september
Tid: 18–19
Plats: Skellefteå, Sara Kulturhus, Västerbottensrummet
Ingen föranmälan krävs.

UMEÅ + WEBBSÄNDNING
Tisdag 26 september
Tid: 19–20
Plats: Umeå, Umeå Folkets Hus.
Ingen föranmälan krävs.

Webbsändningen av föreläsningen startar tisdag 26 september klockan 19 på Länsstyrelsens webbplats.

Om Beredskapsveckan: Beredskapsveckan (tidigare Krisberedskapsveckan) är en årlig informationsinsats som ska öka människors motståndskraft inför kriser och krig. Beredskapsveckan, som samordnas av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), är en del av arbetet med att stärka Sveriges krisberedskap och totalförsvar. Temat för i år är Öva!