Global manifestation med Rebellmammorna

Global manifestation med Rebellmammorna

Nu samlas mammor över hela världen återigen i en stillsam men bestämd protest för barnen och deras framtid på vår enda planet.

Vår rörelse växer! Förra gången deltog 90 städer och 30 länder i den globala manifestationen, och i Umeå slog vi rekord med 60 deltagare trots kylan. Självklart blir vi fler nu!

Alla är välkomna på våra manifestationer – det spelar ingen roll om du engagerar dig för dina egna barn, bonusbarn, syskonbarn, barnbarn eller bara alla världens barn. Barnen själva är givetvis också välkomna att sitta med oss!

PRAKTISK INFORMATION
– Manifestationen kommer att ha polistillstånd.
– Kom ihåg sittunderlägg.
– Om du har behov av att sitta på en pall, i rullstol, på rullator eller annat så går det självklart bra oavsett orsak.
– Har du inte möjlighet att delta hela manifestationen? Välkommen att vara med den stund du kan.
– Ta gärna med en färdig skylt till manifestationen. Det är enkelt att göra en skylt av en bit kartong. Man kan skriva namn och ålder på barnen i sitt liv, eller andra klimatbudskap. Bildgoogla ”rebellmammorna” för inspiration, eller kolla in vår instagram: rebellmammorisverige. Men man måste inte ha en skylt om man inte vill.
– Vi kommer att ta med lite kartongbitar och pennor, om man vill göra sin skylt under samlingen. Vi tar också med några extra skyltar för den som vill låna på plats.