Gratis lunch och föreläsning: Agenda 2030-hållbart så in i Norden?

Under SEE, Västerbottens hållbarhetsvecka, vill Föreningen Norden tillsammans med Länsstyrelsen Norrbotten och Nordregio passa på att lyfta olika nordiska erfarenheter från hur vi arbetar i Norden med hållbarhetsfrågor och med lokalt Agenda 2030 arbete. Vi är glada över att kunna erbjuda en kostnadsfri lunchföreläsning med forskaren Nora Sánchez-Gassen, Nordregio, som presenterar rykande färska resultat om hur vi arbetar i de nordiska länderna.

Under SEE, Västerbottens hållbarhetsvecka, vill Föreningen Norden tillsammans med Länsstyrelsen Norrbotten och Nordregio passa på att lyfta olika nordiska erfarenheter från hur vi arbetar i Norden med hållbarhetsfrågor och med lokalt Agenda 2030 arbete.

Vi är glada över att kunna erbjuda en kostnadsfri lunchföreläsning med forskaren Nora Sánchez-Gassen, Nordregio, som presenterar rykande färska resultat om hur vi arbetar i de nordiska länderna med Agenda 2030 på lokal nivå, med bland annat goda exempel från Umeå.

Lunchföreläsningen är kostnadsfri och smörgås och kaffe ingår, men anmälan är obligatorisk, se länk nedan under bokningssida.

Föreläsningen ges på engelska, men frågor kan ställas på svenska.
Varmt välkomna!

Sista dag för anmälan är den 18 september.
För frågor kontakta: annika.nordenstam(at)norden.se