Gratis minigolf i city – bangolfens dag på nationaldagen Söndag 6 juni mellan 12-15

Gratis minigolf mellan 12-15 på nationaldagen! Godisgolf för barnen 12.30 och 14.30! Juniorlandslagspelare instruerar sporten! Tävlingar! Kom och testa våra två anläggningar i Hedlundadungen. Försäljning av glass, kaffe och lättare förtäring. Parkera gratis och enklast på Nolia Idrottcentrum, infart från Signalvägen. Välkomna! Vi finns i korsningen Skolgatan/Signalvägen eller kolla in kartan på Umeå Bangolfklubbs hemsida ubgk.se

Det har nästan blivit en tradition före många att i samband med nationaldagen komma och spela årets första runda minigolf på våra banor i Umeås centrum.

I år har vi flera duktiga juniorer på plats som kan instruera er, så att Ni får större möjlighet att nå bra resultat, resten av sommaren. De möter också barnen och ger de möjlighet att testa ”godisgolf”.

Vi har också lite andra tävlingar och utmaningar. För den som är sugen på något i magen, finns både kaffe, glass och lättare förtäring.

Klubben står i år som arrangör för Ungdoms SM 2-4 augusti och bedriver ungdomsträning på måndagar för de mellan 9-15 år . Extra roligt är att vår ungdomstränare, James Lindström, blev utsedd till Årets ungdomsledare inom bangolfen 2015. Mer info på hemsidan…