Boka Ersbodabadet för gratis poolparty

Med Händer på lovet-kortet kan du och dina kompisar hyra hela simhallen själva för ett härligt poolparty, garanterat bra badväder hela sommaren, 33 grader i vattnet.

På Västra Ersboda torg finns ett mysigt litet badhus med en varm och skön bassäng 12,5 m * 5 m.

Ta med dina klasskompisar, din förening, ditt idrottslag, eller dina polare och boka ett härligt poolparty (upp till 15 personer i bassängen per bokning), glöm inte era Händer på lovet-kort!

Ni har en timme helt själva i simhallen välj vilket djup ni vill ha i poolen och ni kan spela musik i vår musikanläggning om ni vill det.

Minst en vuxen per sällskap för barn i åldrarna 6 till 12 år.

12 till 16 år får bada själva om man är simkunnig annars ska en vuxen simkunnig person över 18 år följa med. Simkunnig är den som kan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 på rygg
Livräddningsutbildad personal finns i anläggningen men inte hela tiden i själva simhallen.

Är alla tider bokade för veckan så kan ni boka utöver detta och då gäller samma som vid ett vanligt poolparty. Se mer på badgym.se.

Kaféet håller öppet så ni kan köpa glass, dricka med mera. Ni kan också ta simmärken, åka rutschkana och träna livräddning.

Bokning sker per telefon klockan 9–14, ni kan boka ert poolparty på vardagar, kvällar och helger.

Begränsat antal bokningar per vecka, var gärna ute i god tid.

Ring oss och boka på 070-782 46 90

Om alla Händer på lovet-bokningar är fyllda för veckan eller om ni har mindre barn så är ni välkommen att boka ändå men till ordinarie pris http://badgym.se/?page_id=31