Prova-på-minigolf på nytt sätt på banorna i Hedlundadungen

Har du Händer på lovet-kortet? Ska du börja åk 2 till och med åk 8? Vill du prova något nytt?
Du får testa minigolf eller bangolf (som vi kallar det) på ett annorlunda och roligt sätt. Våra instruktörer lär dig mer. Allt är GRATIS. Incheckning 9.45-10.00. Vi avslutar senast 12.00. Kom i tid!

ALLA PROVA PÅ DATUM: 16, 17, 21, 22, 23 juni.

VÅRA AKTIVITETER anpassar vi till hur många som dyker upp. Du får lära dig lite mer om grunderna i bangolf av våra bangolfsinstruktörer. Du får också testa de specialbollar som proffsen spelar med. Redan nu vet vi att det INTE blir att gå runt och 18 banor och slå max 7 på varje, som ni gör i vanliga fall. Vi gör det roligare …

DU BEHÖVER INTE ANMÄLA TILL AKTIVITET, men komma i tid dvs 9.45. Om vi mot förmodan skulle bli fler än 36 stycken, får du en fribiljett och kan komma tillbaks och spela när vi har öppnat.

SAMLING vid den gröna filtbanan.

FÖRÄLDRAR välkomnas, då det är en familjesport.

OM DU ELLER DITT BARN HAR SPECIELLA BEHOV är vi tacksamma om vi får veta det i förväg, så kan vi anpassa oss efter det.

FRIBILJETT till deltagare som lämnar namn och mobilnummer till oss.

REGN hindrar oss inte. Vi kör ändå!

BRA ATT TA MED DIG
– Mobilnummer till föräldrar eller om det är annan vuxen vi ska kunna nå om något händer. Lämnat nummer = fribiljett till att spela en annan gång. Mobilnumret kan också komma att användas för att vi ska kunna kontakta föräldrar till barn som verkar intresserade av sporten.
– Händer på lovet-kortet (märk gärna med namn).
– Gymnastikskor – Blir en del spring😉
– Kläder efter väder.
– Vattenflaska.

BRA ATT KÄNNA TILL
Tyvärr, kommer vi INTE att ha gratis bangolf som tidigare somrar på grund av pandemin, men vill du bli medlem, kostar det endast 200 kronor. Då får du spela hur mycket du vill denna säsong och har möjlighet att vara med på våra bangolfaktiviteter för ungdomar på kl.17.45 på måndagar.
DAGLÄGER onsdag 30 juni-torsdag 1 juli.

Om Du tycker det är kul med bangolf, kanske du anmäler dig till vårt dagläger 30 juni-1 juli. Mer info på vår hemsida www.ubgk.se. Kika i vår kalender under 30 juni. OBS! Sista anmälan 27 juni.

FRÅGOR?
Kontakta Carina Lindström, 070-643 9977 eller mejla ungdom@ubgk.se

Välkomna önskar Umeå Bangolfklubb!