Introduktion i körkortsteori på arabiska – INSTÄLLT

OBS! INSTÄLLT Vårterminen 2020 erbjuder studieförbundet Ibn Rushd och Umeå stadsbibliotek en introduktionskurs i körkortsteori för B-körkort, på arabiska. Vi håller till i rummet Väx på plan 3 i Väven.

Vårterminen 2020 ordnas en kurs på arabiska för dig som vill förbereda dig för körkortsundervisning. Anmäl dig senast 20 januari. Kursen är gratis.
Kursgruppen träffas på måndagar – tio gånger, två timmar per lektion. Då går kursledaren igenom boken tillsammans med deltagarna. Sedan får deltagarna övningsfrågor. Alla deltagare får låna hem en kursbok.
Vi fokuserar på vad deltagarna tycker är svårt med körkortsteori, i kombination med vad läraren anser är viktigt. Introduktionskurserna är gratis och vi bjuder på fika.

Anmälan och frågor

Det finns bara ett visst antal platser på kursen. För att kunna vara med måste du anmäla dig senast 20 januari genom att skicka ett mejl till: renaz.sulivani@ibnrushd.se

I mejlet skriver du ditt för- och efternamn, din postadress, din mejladress, ditt telefonnummer och att språket är arabiska.

Välkommen!