Isshow Frost & Festival on Ice

Isshow Frost & Festival on Ice

Isshow 2024 27-28 april
Frost och Festival on Ice

Föreställning 1: 27 april, klockan 14.00
Föreställning 2: 28 april, klockan 14.00

Om showen: Under den första akten Frost får vi följa prinsessan Elsa och hennes syster Anna när de räddar sitt kungarike från en evig vinter. Elsa, med speciella krafter att skapa is och snö, ger sig ut tillsammans med Kristoffer, Sven och Olof på en äventyrlig resa där de möter faror och familjehemligheter.

I den andra akten Festival on Ice – tar vi med publiken på en oförglömlig resa genom en fantastisk värld av konståkning och musik! Från magiska solon till hisnande stornummer, från klassiska favoriter till moderna tolkningar – Festival on Ice bjuder på en mångfald av framträdanden som kommer att tilltala alla generationer. Så sätt er bekvämt och låt oss tillsammans skapa minnen där is, musik och magi möts för att skapa en show som är lika imponerande som den är oförglömlig.

Gör som tusentals andra och besök vår populära isshow. Vi bjuder in till en färgsprakande isshow för hela familjen beståendes av två akter à 45 min vardera med en ca 20 min lång paus i mitten.
I pausen går det att handla i kiosken, fiska i fiskedammen, köpa lotterier samt delta i vår populära puckkastning.

Plats: Winpos Arens Tegsvägen 20, 90433 Umeå
Biljetter: Förköpsbiljetter säljes hos vår återförsäljare Billetto, köp biljett genom att besöka Billetto eller www.umeakf.se

Biljetter går även att lösa i entrén på showdagen. Vi tar emot swish, kort och kontanter.
Innan och under pausen hittar du lotterier, fiskedamm, puckkastning. Vi har även kiosker öppna.
Varmt välkommen till en show för hela familjen!