Kaos i kvinnohjärnan med Mia Lundin – INSTÄLLD

Kaos i kvinnohjärnan med Mia Lundin – INSTÄLLD

OBS! Föreställningen är inställd
En viktig och hoppfull föreläsning – nu ger hormon-gurun och författaren Mia Lundin sin efterfrågade föreläsning Kaos i Kvinnohjärnan i Umeå.

OBS! Denna föreställning är inställd

### Vävenscenen | Numrerad salong | Arrangör: Atikko

Hennes mål är att ge kvinnor, men även närstående, rätt förutsättningar för att kunna ta kloka beslut som gynnar dig eller din partners hälsa under menscykeln och de olika hormonella faserna under en kvinnas liv. Så kom själv – eller för all del – ta med dig din partner till en viktig och hoppfull föreläsning!

Balansera dina hormoner och signalsubstanser. Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände. Under föreläsningen reder Mia ut begreppen kring hormoner och ger dig förutsättningarna att hantera och minimera kaoset i kvinnohjärnan. Hon talar även om hur du kan balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt. Mia riktar sig även till partners och hur man som närstående kan hjälpa till på bästa sätt – allt bottnar i nyfikenhet och kunskap!

**Mia Lundin**
Så många kvinnor lider onödigtvis igenom PMS, förklimakteriet och klimakteriet. Det är Mia Lundins mission att sprida både hopp och kunskap om hur man kan må bra under dessa hormonella faser i kvinnans liv. Mia är en efterfrågad föreläsare samt utbildare och författare till den prisbelönade boken ”Kaos i kvinnohjärnan” som är grunden till denna föreläsning. Boken gavs först ut i USA (med titeln ”Female brain gone insane”) och utsågs där av National Health Information Awards till ”Nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”.

**Arrangemangsinformation:**
Plats: Vävenscenen, plan 1
Ingång från Strandgatan
Hörhjälpmedel finns att låna
Bemannad garderob ingår
Fri ledsagarplats men kräver kostnadsfri biljett. Vänligen kontakta Kulturreceptionen så hjälper vi dig. Telefon 090-16 33 10 eller info.vaven@umea.se