KOREOGRAFIN – från 7 till 100 år på 15 språk

I KOREOGRAFIN är det inga dansare på scenen utan det är publiken som skapar koreografin tillsammans. I en liten grupp får vi följa instruktioner via hörlurar där en röst säger hur vi ska röra sig, förhålla oss till våra egna kropp och relatera till varandra. KOREOGRAFIN finns på 15 språk och oavsett språk så kan alla delta tillsammans och följa samma instruktioner. Kl 12.15, 13.30, 15.00 och 16.30.

KOREOGRAFIN utforskar världen genom rörelse och undersöker hur sättet vi rör oss kan påverka vad vi tänker, ser och känner. I en liten grupp får vi följa instruktioner via hörlurar där en röst säger hur vi ska röra sig, förhålla oss till våra egna kropp och relatera till varandra. I KOREOGRAFIN är det inga dansare på scenen utan det är publiken som skapar koreografin tillsammans.
KOREOGRAFIN finns på 15 språk. Varje person väljer själv om den vill lyssna på arabiska, dari, engelska, finska, kurdiska (sorani), meänkieli, nordsamiska, pashto, persiska, romani (arli), ryska, somaliska, svenska, sydsamiska eller turkiska. Oavsett språk så kan alla delta tillsammans och följa samma instruktioner. KOREOGRAFIN är en scenkonstupplevelse som kan överbrygga språkgränser.