Lets make a Zine! med illustratören Frida Hammar

Biblioteket bjuder på pyssel och digital workshop.

I några korta workshops får du möjlighet att lära dig hur du kan producera dina egna zines. Illustratören Frida Hammar guidar dig hur du kan tänka kring och utforma ditt alldeles egna zine. Workshopen sker online så att du kan välja att sitta hemma och skapa när det passar dig. Allt du behöver är en internetuppkoppling, tuschpennor, papper, sax och lim. För den som saknar en dator eller ändå vill finns möjlighet att delta i workshopen via storskärm på biblioteket och som en bonus finns det påsar med pysselmaterial att hämta gratis på Ålidhemsbiblioteket från den 27/7 och Ersbodabiblioteket från den 29/7 kl 15.00. Först till kvarn gäller för dem!

Fridas workshops vänder sig till dig som är ca 12 år och uppåt och kommer att finnas fritt tillgängliga via vår facebooksida och via Vimeo.

Aktiviteten är en del av ett sommarlovsprogram för unga som arrangeras gemensamt av biblioteken på Ersboda och Ålidhem och genomförs här tillsammans med Kulturverket och Stärkta bibliotek som finansieras av Kulturrådet.