Lördag 25 februari 12:00-15:00

Lördag 25 februari 12:00-15:00

Denna lördag visas teaterföreställningen Sagoskåpet med Lule Stassteater. Du kan också också prova på Världsmusik med Diana. I fack 2 plockar vi fram jätte-jenga, jätte-plockepinn och mjukbowling. Självklart är sagorum och teatergarderob öppna och i ateljén skapar vi tillsammans utifrån dagens tema!

Det större fiket i huset är öppet för att slippa trängas. Utbudet är detsamma som tidigare lördagar och betalning sker via swish.
Skapande lördag är gratis och öppet för alla barnfamiljer! Gratisbiljetter till dagens olika aktiviteter släpps när vi öppnar 12:00.

Teaterföreställning Sagoskåpet

Av Lulestassteater
Tid: 12.30 och 14.00
Målgrupp: 3-6 år
Längd: 30 minuter
Antal platser: Gratisbiljetter delas ut från kl 12.00
När Sagoskåpets dörrar öppnas bjuds barnen in i en magisk sagovärld med stämningsfull musik och roliga överraskningar.
Sagoskåpet är en sagoföreställning som tar barn mellan 3 och 6 år med på ett äventyr.

Följ med på dom Sju haven där piraterna finns. När besättningen på fartyget Svarta Faran hittar en karta som leder till en skatt, så börjar ett spännande äventyr om vänskap, svek och försoning. Missa inte detta äventyr!

Världsmusik (rytmik med musik från hela världen)

Med Diana Luisa Costin, musiklärare
Tid: 13:00 & 14:30
Målgrupp: 4-6 år
Längd: 40 minuter
Antal platser: Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från 12:00
Följ med på ett världsmusikaliskt äventyr! Genom rytm, dans och sång på olika språk får du och ditt barn tillsammans känna musiken och träna på grunderna i notläsning ett lekfull sätt.

Skapa i Ateljén

Med Heléne Forsberg och Jennie Skoglund
Tid: 12:00-15:00
Målgrupp: För alla åldrar
Antal platser: Drop in i mån av plats, inga biljetter
Kom och skapa ett eget konstverk. Låt dig inspireras av Hilma av Klints magiska konst. För de allra minsta finns papper och barnvänliga kritor.

Lek och spel med musik

I Hamnmagasinets största lokal kan du leka fritt! Spela spel, prova på mjukbowling, rocka rock-ring eller spela ett jätte-jenga

Sagorummet med teatergarderoben

Här är det fritt fram för lek och rollspel! I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna. I teatergarderoben finns utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda.