Lunchyoga fridayfun!

Fredagarnas utomhusyoga 11:15 på Gammlia Friluftsområde är skapad så att alla kan vara med, kom som du är och har du lust ät eller fika på kulturcafe Trahppie efteråt.
Vi kör enligt friskvård- och hälsofrämjande riktlinjer med rörelsekul!
Hoppas vi ses!
Varmt välkommen,
Erika & Liecelott

Det ska var enkelt och kul att röra sig, yogan är utomhus så länge det bara går, sedan går vi inomhus med ”Yoga för komplett fysik” kl 10 på fredagar under ht 2020 i mindre grupp på Trahppie innan verksamheten öppnar kl 12-17.kl 11:15.
Sommarens pass; Morgonyoga-WakeUp, Stela Knän- och Bröstrygg, Ökad rörlighet för stela Nackar och Bröstrygg, Mindfullness-baserad träning osv. samlas ihop till fredagarna i första skedet.
Både Erika och Liecelott är MediYoga Lärare (fd Medicinsk Yoga), tillsammans och var för sig har de drivit många utvecklingsprojekt genom åren.
Erika är även lärare i Kundaliniyoga, Poweryoga, TaiChi- och Qigongterapeut,Idrottspsykolog och driver en fysioterapimottagning samt företags- och organisationssupport inom ffa friskvård men även viss behandling.
Liecelott är utvecklingsansvarig vid Trahppie-Gammlia-Umeå.
Rörelseglädje i härliga, trygga miljöer är ledord för alla aktiviteter. Det finns några mattor att låna eller ta med dig den utrustning som du behöver för att kunna vara med.
Hoppas vi ses och varmt välkommen!