NTK Comedy night w/ Jonatan Unge

NTK Comedy night w/ Jonatan Unge

Vävenscenen | Onumrerat | Arrangör: Umeå naturvetar- och teknologkår

NTK Comedy night bjuder på underhållning av högsta klass!
Alla goda ting är tre och denna kväll får ni se just tre av landets bästa komiker, samtidigt som vi såklart firar att vi äntligen kan vara tillsammans igen.

Kvällens MC är Umit Dag från Västerås
Umit Dag är en bred underhållare som verkar inom många olika scener. Har på kort tid blivit känd inom humorsverige och underhåller idag på landets stora scener. Umit har medverkat i flera tv- och radioprogram. Med timing, glimten i ögat och ett utvecklat kroppsspråk kan han få de enklaste vardags situationerna till komik. Umit är, enligt honom själv, en liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa.Har ni inte sett Umit live än, så kommer ni minnas honom efter denna kväll.

Kvällens Support
Carin Sollenberg – Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har Carincharmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från RAW till Norra Brunn och i landet! Carin driver även podden ”Du har PM- gud välsigne internet”. Glöm inte vart ni såg henne först.

Och sist men absolut inte minst…

Kvällens headliner är en av landets roligaste och största komiker. Låt oss presentera – Jonatan Unge.

Jonatan har med sin frispråkiga humor och sitt unika sätt att betona ord charmat oss både på standup scener och i en mängd olika podcasts. Jonatan är landets mest eftertraktade komiker vilket han också fick pris för.Han utsågs till Sveriges roligaste manliga komiker på årets Svenska Standupgalan 2019.

Han har även medverkat i flera tv-program och har hörts i P3 flera år. 2018 var han en av värdarna i ”Sommar i P1” med ett hyllat program där han tar med oss från vaggan till graven. Hösten 2019 gjorde han skådespelardebut i SVT-serien ”Kurs i självutplåning”. Hösten 2021 spelade Unge huvudrollen i komediserien Drugdealer och var även med i alla mot alla tidigare i år. 2022 vann Jonatan Unge på spåret tillsammans med Cecilia Düringer.

Säkra era biljetter, denna kväll får ni absolut inte missa!

Arrangemangsinformation:
* Lokal: Vävenscenen, plan 1
* Bemannad gardrob ingår
* Hörhjälpmedel finns att låna
* Vid köp av studentbiljett, medtag Mecenat- eller Studentkortet.
Stickprovskontroll kan förekomma.