Oknyttsförvaltningen (med Skuggteatern)

Oknyttsförvaltningen (med Skuggteatern)

När? Söndag 15 maj kl.14-15
Var? Sagorummet, plan 4 på Umeå stadsbibliotek
För vem? 3-6år

Oknyttsförvaltningen åker runt på förskolor, bibliotek, kulturhus och andra institutioner för att tillsammans med barn och personal söka efter och informera om oknytt.

Har ni varit med om oförklarliga saker i era lokaler? Har vantar och sockar försvunnit spårlöst, hörs det snarkningar från ventilationen eller har ni hittat underliga spår i sandlådan? Allt detta är tecken på att ni kan ha ett oknyttsproblem.

Hör då av er till kommunens Oknyttsförvaltning så sänder vi genast ut en auktoriserad inspektör utrustad med avancerad undersökningsutrustning.

Personal och barn informeras om oknyttens natur och historik. Sedan genomför vi tillsammans en grundlig besiktning av lokalerna efter närvaro av exempelvis småknytt, tomtar, troll. Vi utfärdar ett besiktningsbevis och upprättar en handlingsplan med förslag på ytterligare aktiviteter efter besöket så att ni kan fortsätta arbetet med att uppnå en god oknyttsrelation också efter vårt besök.

Det är gratis men biljett krävs, de finns att hämta i Kulturreceptionen på plan 3 i Väven eller boka på 090-16 33 00 från onsdag den 11 maj.

Bildkälla: Frida Allberg