Sagoklubben på Teg

Sagoklubben på Teg

Sagostunder för barn mellan 2-6 år. Varmt välkomna till vårt programrum där bibliotekarien Maria läser gamla & nya bilderböcker för barn i alla åldrar. Alla barn får ett eget sagokort med sitt namn på, och varje sagostund får de ett nytt klistermärke att sätta i kortet. Ibland är det teater istället för sagostund, då behövs en biljett. Se hela programmet på minabibliotek.se/teg

Varmt välkomna till vårt programrum där bibliotekarien Maria läser sagor och historier för barn i alla åldrar. Småsyskon är välkomna att hänga i vår babypöl medan storasyskon lyssnar till roliga, tokiga eller kanske till och med läskiga bilderböcker.

Alla barn får ett eget sagokort med sitt namn på, och varje sagostund får de ett nytt klistermärke att sätta i kortet. Ibland är det teater istället för sagostund, då behöver du hämta ut en biljett i förväg. Se mer info nedan.

Start fredag den 26 januari kl 15.00 – då bjuder vi alla barn på saft & bulle! Därefter går det bra att ta med sig eget fika/mellis att äta före eller efter sagostunden.

Hela programmet för Sagoklubben under våren:

Fre 26 jan – Sagoklubbens terminspremiär. Vi lyssnar till sagan om den mycket hungriga larven, och alla barn bjuds på saft & bulle!

Fre 2 feb – Sagoklubben med sagor från Kenya

Fre 9 feb – Sagan om Gruffalon på svenska och sydsamiska

Fre 16 feb – Sagoklubben och sagan om den lilla valen

Fre 23 feb – Barnteater: se separat evenemang dit biljett krävs

Fre 1 mars – Sagoklubben och sagan om anden som inte vågade flyga

(Fre 8 mars – Ingen sagoklubb under sportlovet)

Fre 15 mars – Sagoklubben med tema myror

Fre 22 mars – Sagodans: se separat evenemang dit biljett krävs

Skärtorsdag 28 mars – Sagoklubbens avslutning med rörelsesagan Häxans kvastresa