Läger: Skapa masker

Läger: Skapa masker

Ett konstnärligt läger för barn i åldern 8–12 år på Nydala lägergård.

Med lekfullhet skapar vi masker med kartong, papier-mâché och andra roliga material! Vi lär känna oss själva och våra kompisar utifrån våra olika ansikten. Ingen förkunskap krävs, konst är för alla! Konstnären Rana Kadry är ledare på lägret.

En lägerdag
Klockan 8:00
Bussen avgår från starthållplats och kör genom hela Umeå för att plocka upp lägerdeltagare. Det går även att ta sig till lägergården själv.

Klockan 9:00
Samling i respektive läger.
Aktivitet med lägret.

Klockan 11:00 eller 11:45
Lunchen serveras, majoriteten av lunchen är vegetarisk.

Klockan 11:45 eller 12:30
Aktivitet med lägret, mellanmål serveras under aktiviteten.

Klockan 15:00

Betala efter förmåga
Till lägren på Nydala har du möjlighet att betala efter förmåga. Det innebär att du kan betala från 750 kr (+ medlemsavgift 175 kr) upp till det du kan (eller vill ge) för en lägerplats. Den reella kostnaden för ett läger på Nydala är 2550 kr och tack vare att du som kan betala mer gör det, så tillåter du andra att betala mindre. På sätt hjälps vi åt för att så många barn som möjligt ska få möjlighet att åka på läger.

Ansök om friplats
Har du en livssituation som gör att du inte kan betala så är du varmt välkommen att ansöka om friplats. Då får du hela lägeravgiften betald.

Konstfrämjandet Västerbotten drivs med verksamhetsmedel från Region Västerbotten och Umeå kommun. Projektet genomförs med ytterligare stöd från Studiefrämjandet Västerbotten och i samarbete med KFUM Umeå.