Skapande lördag 11 februari

Skapande lördag 11 februari

Kom till Hamnmagasinet och lyssna Sara Ajnnak. Den grammisnominerade artisten bjuder på en lekfull familjekonsert där historia, samtida texter, melodier och elektroniska ljudlandskap alla ryms. Denna lördag kan du också dansa västafrikansk dans med Didier och prova på att spela Djembetrummor. Självklart är sagorum och teatergarderob öppna och i ateljén skapar vi tillsammans utifrån dagens tema.

Det större fiket i huset är öppet för att slippa trängas. Utbudet är dock detsamma som tidigare lördagar och betalning sker via swish.
Skapande lördag är gratis och öppet för alla barnfamiljer! gratisbiljetter till dagens olika aktiviteter släpps när vi öppnar 12:00.

Familjekonsert med Sara Ajnnak

Av Sara Ajnnak
Tid: 12:30 och 14:00
Målgrupp: 3-8 år
Längd: ca 30 minuter
Antal platser: 45 biljetter, gratisbiljetter delas ut från kl 12.00
En musikföreställning för hela familjen med den samiska musikern Sara Ajnnak. Den grammisnominerade artisten bjuder på en lekfull familjekonsert där historia, samtida texter, melodier och elektroniska ljudlandskap alla ryms

Dans och trummor med Didier

Med Didier Blekou, danspedagog
Tid för dansworkshop: 13:15
Tid för trumworkshop: 14:30
Målgrupp: För alla åldrar
Längd: 30 minuter. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från 12:00
Kom och dansa modern afrikans dans tillsammans med danspedagogen Didier Blekou! Didier har också med sig sina Djembe-trummor så att barnen tillsammans får skapa rytmisk musik i en trumworkshop.

Skapa i Ateljén

Med Eva Karlsson, bildpedagog och Kristina Öhman, musiklärare
Tid: 12:00-15:00
Målgrupp: För alla åldrar
Antal platser: Drop in i mån av plats, inga biljetter
I vår stora ateljé får små och stora skapa tillsammans utifrån dagens tema.

Lek och spel med musik

I Hamnmagasinets största lokal kan du leka fritt! Spela spel, prova på mjukbowling, rocka rock-ring eller spela ett jätte-jenga

Sagorummet med teatergarderoben

Här är det fritt fram för lek och rollspel! I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna. I teatergarderoben finns utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda.