Skapande lördag!- Rytmik, dans, lek och pyssel för barn!

Prova på rytmik med Ulrika Karlsson! I ateljén målar vi höstlandskap. Du kan också dansa med Didier eller leka som en gycklare. Självklart är vår teatergarderob öppen och i sagorummet kan du leka! Blir du hungrig finns det banvänlig mat och fika att köpa i Café Hamnen. Välkommen!

Öppet 12:00-15:30. Gratis biljetter till rytmikpassen och dansen släpps 12:00. Caféet öppnar redan 11:30. Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4, Umeå.
Rytmik -ett lekfullt program med mycket sång och lite spel! Kan du gå som en mygga? Resa dig upp som en giraff? Sjunga som en mus? Här kommer du att få röra dig till levande musik och prova på att spela något enkelt instrument! Vi ramsar, tramsar och sjunger om djur under rytmikpedagogen Ulrika Karlssons säkra ledning. Vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn 4 år.
Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!
Skapa i ateljén: Höstlandskap. Stora och små skapar tillsammans! Lördag 6 oktober inspireras vi av Monets drömlika måleri, där vi använder målarsvampar för att måla våra höstlandskap. Välkommen och skapa med oss!
Teatergarderoben: Ett fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.
Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.
Lek och spel: Denna lördag är ledare från föreningen Vi unga gycklare på plats för den som vill prova på trixiga cirkuskonster!
Café Hamnen: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa barnvänligt fika och mat! Mjölk och glutenfria alternativ finns alltid.