Skapande lördag! Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Umeås barnfamiljer: Välkomna till Skapande lördag! Profilteatern visar föreställningen ”DUMP” en föreställning om vänskap för barn från 5 år. För den som vill leka och klä ut sig finns teatergarderoben, med kostymer som passar både stora och små och sagorummet är fyllt med rekvisita! I ateljén kan du måla och vill du röra på dig får du inte missa danspasset som börjar 13:15!

Program lördag 14:e oktober:

Skapa i ateljén. Här finns det plats för stora och små att skapa tillsammans. Denna lördag gör vi höstlöv. Drop in, mellan kl 12:00 och 14:45. I Teatergarderoben kan du klä ut dig till vad du vill och i vårt fina Sagorum är det fritt fram för lek och rollspel.

Dagens biljettaktiviteter:
Profilteatern ger föreställningen DUMP
Vi besöker ändstationen Dump, platsen där allt det som är oanvändbart, oåtervinningsbart och oönskat hamnar. Här skrotar en ensam Baldi runt, ganska nöjd över det system som skapats. Skräp och bråte strömmar in dag efter dag. De nya soporna levereras dit av Sider. Till Baldis sorg har Sider varken tid eller lust att stanna ens för en kort fika. Deras kärva, dagliga möten skapar ändå en skön regelbundenhet i den lilla världen. En oväntad leverans skakar dock om ordningen. Dump är en föreställning som hanterar teman som vänskap och gemenskap, om likheter och olikheter och om hur livet blir roligare när det levs tillsammans med andra.
Kl 12:30 och 14:00. För barn från 5 år. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00. Längd ca 35 min.

Dans och rörelsepass: Start ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!

Mat och fika finns att köpa i Café Hamnen, Hamnmagasinet från kl 11:00.