Skapande lördag!- Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Kom och se föreställningen Viktors vidunderliga värld! En familjeföreställning med Nordcirkus. I ateljén provar vi på modellmåleri. Du kan också dansa med Didier eller leka och spela spel. Självklart är vår teatergarderob öppen och i sagorummet kan du leka! Blir du hungrig finns det banvänlig mat och fika att köpa i Café Hamnen. Välkommen!

Öppet 12:00-15:30. Gratis biljetter till lördagens föreställning och dansen släpps 12:00. Caféet öppnar redan 11:30. Hamnmagasinet, Västra strandgatan 4, Umeå.
I Victors Vidunderliga Värld – där sker de märkligaste saker! Förr i tiden var det lite annorlunda. Märkligheter & kon¬stigheter var lite vanligare. Lite som te & skorpor. En före¬ställning med jonglering, akrobatik, clowner och magi om Victor & hans fåglar & allt det som sker hemma hos dem en helt vanlig dag. En familjeföreställning av Nordcirkus. Ges vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn från ca 6 år.
Dans och rörelsepass: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!
Skapa i ateljén: Artister i manegen. Stora och små skapar tillsammans. Lördag 13 oktober blir det modell-måleri! Välkommen och skapa med oss!
Teatergarderoben: Ett fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.
Sagorummet: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.
Lek och spel: spela spel, prova på mjukbowling, rocka rock-ring eller spela ett jätte-jenga!
Café Hamnen: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa barnvänligt fika och mat! Mjölk och glutenfria alternativ finns alltid.