Skapande lördag!- Teater, dans, lek och pyssel för barn!

Lördag 27 oktober är Oknyttsförvaltningen på besök och undersöker våra lokaler! Kom och hjälp oss leta efter småknytt, tomtar och troll! Passar barn 3-6 år. I ateljén dekorerar vi pennor. Du kan också dansa med Didier och Abdoulaye och prova på djembe-trummor! Musikskolan är på plats med en teatergrupp från Kenya och föreställningen Child´s Life! Självklart är vår teatergarderob öppen och i sagorummet kan du leka! Gratis!

KULTURPROGRAM 27 OKTOBER: Oknyttsförvaltningen informerar! Har ni varit med om oförklarliga saker i era lokaler? Har vantar och sockar försvunnit spårlöst, hörs det snarkningar från ventilationen eller har ni hittat underliga spår i sandlådan? Allt detta är tecken på att ni kan ha ett oknyttsproblem. Hör då genast av er till kommunens Oknyttsförvaltning så sänder vi genast ut en auktoriserad inspektör utrustad med avancerad undersökningsutrustning. Tillsammans genomför vi en grundlig besiktning av lokalerna efter närvaro av exempelvis småknytt, tomtar eller troll. Föreställningen ges av Skuggteatern vid två tillfällen, kl. 12:30 och 14:00 i Svarta lådan. För barn 3–6 år.

GLOBTEATERN: På plats denna lördag finns Umeå Musikskola och Globteatern. Ett unikt gästspel från Nairobi, Kenya! Pjäsen som heter Child´s life spelas av sju ungdomar och barn som själva levt i Dandora, ett slumområde i Nairobi, Kenya. efter pjäsen blir det med en djembe- och dansworkshop! Kl. 12:30 Child´s Life för dig 7 till 12 år // Kl. 14:00 Djembe/Dans för dig 7 till 12 år. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00.

DANS: Start Ca 13:15. Dans för stora och små med Didier Blekou. Begränsat antal platser, gratisbiljetter delas ut från kl 12:00!

SKAPA I ATELJÈN: Vi vill uppmuntra till höstlovets pysslande stunder med att skapa fina pennor! Kom och dekorera en penna du också! Självklart får den följa med hem!

TEATERGARDEROBEN: Ett rum fyllt med utklädningskläder som passar både stora och små fria för alla att använda. Men tänk på att hänga tillbaka provade plagg för allas trevnad.

SAGORUMMET: Här är det fritt fram för lek och rollspel. I vårt mysiga sagorum finns allt från skogsglänta till kungatron. Bara fantasin sätter gränserna.

CAFÈ HAMNEN: Öppnar redan kl.11:30. Här finns det möjlighet att köpa barnvänligt fika och mat! Mjölk och glutenfria alternativ finns alltid.