Skrivardagar för barn och unga

Tisdag 22 juni till torsdag 24 juni, på Västerbottens museum i Umeå.
För dig som är född 2010 – 2011. Gillar du att hitta på berättelser och att skriva? Vill du få tips och råd om sånt från ett riktigt proffs? Då har du chansen i början på sommarlovet 2021. Passar för alla – henne, henom, honom!

Välkommen till skrivardagar med Anna Holmström Degerman. Under tre halvdagar får du prova på att bygga upp berättelser och du får prova olika skrivövningar för att skapa karaktärer, miljöer och dialog. Gillar du att berätta men tycker att det är svårt att skriva? Har du dyslexi eller något? Kom ändå, vi löser det! Avgift: 150 kr – i priset ingår skrivmaterial, frukt med mera, och en bok. Möjlighet till enstaka kostnadsfria platser finns. Tala i så fall om i anmälan om det behövs. Anmälan måste göras av målsman via mail till krumelur.ungaordinorr@gmail.com, Senast fredagen 14 juni måste vi ha in er anmälan.
Skriv Skrivardagar 2021 i ämnesraden. I mejlet vill vi ha:
— ditt (barnets) för- och efternamn, födelseår (helst personnumret) och adress;
— skriv även målsmans namn, telefonnummer och mejladress – detta är särskilt viktigt!
— skriv också om du (barnet) har allergier eller annat vi behöver veta.

Förmiddagsgruppen: för dig som är född 2011; träffas förmiddagar alla tre dagar, kl 9 -12 tisdag, onsdag och torsdag.

Eftermiddagsgruppen: för dig som är född 2010; träffas eftermiddagar alla tre dagar, kl 13 -16 tisdag, onsdag och torsdag.

Allt material ingår, men ta gärna med dig lite matsäck om du brukar bli hungrig. Vi bjuder på frukt eller glass och något att dricka. Alla barn lämnas och hämtas utanför entrén till museet, där Anna eller Hervor, Annas medhjälpare, möter upp.