Små odöda (Gratis sportlovsteater!)

Små odöda (Gratis sportlovsteater!)

Välkomna på en sinnlig och skruvad föreställning om livets villkor. Sportlovsföreställningar för barn 6–8 år på Ögonblicksteatern.

Ögonblicksteatern presenterar:
SMÅ ODÖDA på sportlovet

Två barn har födelsedagskalas samtidigt, men på olika platser. De känner inte varandra men av en slump önskar de ändå samma sak. “Ingen mera död” önskar de, och i precis samma stund föds en bebis någon helt annanstans. Det är den sista bebisen.

Men något står inte rätt till. Små husdjur börjar växa och bli överdimensionerade, blommor blir vilda och stora som träd, en fjäril som flyger in i en fönsterruta krossar glaset. Bebisen måste ta reda på vad som hänt med världen, och tillsammans med publiken hitta ett sätt att stoppa det!

Små odöda är en filosofisk föreställning med mycket humor och sprakande livslust. En omslutande och vilsam scenkonstupplevelse där rastlösa ben dock också får rum. Skådespelare lotsar varsamt publiken mellan olika ytor på scenen och genom en berättelse där besökarna spelar en aktiv roll och kravlöst får möjlighet att delta och medskapa.

SPELAS:
Tisdag 5 mars
09.30 & 13.00

Onsdag 6 mars
09.30 & 13.00

Anmäl senast tisdag 27 februari. OBS! Begränsat antal plats och först till kvarn gäller!
Mejla in din bokning till: bokning@ogonblicksteatern.se
Ange vilket/vilka tillfällen ni vill komma, hur många barn (6-8 år) och vuxna ni blir, samt namn, mail och mobilnummer till kontaktperson. Föreställningen är gratis.

SMÅ ODÖDA
Av: Isabel Cruz Liljegren
Regi: Stina Kajaso
Scenografisk konsultation: Sissel Romme Christensen
Kostymdesign: Sissel Romme Christensen & Stina Kajaso
Musikkomposition och musiker: Thomas Burström
Medverkande: Sofia Landström, Emil Grudemo El Hayek, Thomas Burström