Sommarboken på Väven

Få boktips, prata om böcker och var med på våra aktiviteter. För dig som är 7-12 år.

Var med i Sommarboken på Väven. Kom och hämta en sommarbokenpåse med bokmärke, festivalarmband och annat kul på plan 4 i Väven. Årets tema är Ut i det vilda. För dig 7-12 år.
Allt är gratis men några aktiviteter behöver du anmäla dig till.
Sommarboken i Rådhusparken: Vi får boktips, har frågesport och inspireras av årets tema Ut i det vilda. Alla lässuga och/eller naturintresserade barn är välkomna!
Vi träffas nära fontänen.
Torsdag 17 juni kl 14.00
Torsdag 22 juli kl. 14.00.
Begränsat antal platser. Anmälan till anna.lindstrom.2@umea.se.
Inställt vid regn.
Frågepromenad på plan 4 i Väven. Hur mycket kan du om vår vilda natur?
Aktivitetsbingo: I sommarbokenväskan finns en rolig aktivitetsbingo. Gör så många aktiviteter du hinner och lämna in bingobrickan till stadsbiblioteket senast 20 augusti. Du har chans att vinna en bok!
Koda ett sommarspel i Scratch: Den 13-15 juli hålls en kurs som du deltar i via Zoom hemifrån. För dig som är 9-12 år. Anmälan senast 12 juli till tove.liliequist@umea.se
Högläsningsklubben tipsar om många bra böcker på årets tema via Instagram.
Lyssna på när Cecilia Lidbeck läser ur sin spännande bok De försvunna vid tre tillfällen: 14 juli, 28 juli och 11 augusti. Följ oss på @hoglasningsklubben.
Sommarlovsbio: Folkets bio i Väven visar gratis bio. Se Tottori – sommaren vi blev superhjältar! Filmen ingår i Sommarlovsbio och visas kl. 14.30 onsdag 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli och 14 juli. Läs mer och boka biljetter på Sommarlovsbio 2021 – Folkets Bio Umeå (folketsbioumea.se)