Spela gratis minigolf med Händer på lovet-kortet i Hedlundadungen.

Spela gratis minigolf med Händer på lovet-kortet i Hedlundadungen.

Är du skollovsledig ungdom mellan 6 och 15 år? Bor du i Umeå kommun? Då spelar du gratis alla vardagar i juni mot uppvisande av Händer på lovet-kortet på Umeå Bangolfklubbs gröna filtbana i Hedlundadungen.

Minigolf – lika självklar aktivitet som ett dopp i havet – under sommarlovet. Har du aldrig testat på tidigare, så passa på nu!

Umeå Bangolfklubb är en ideell förening som bedriver banorna i Hedlundadungen i närheten av Nolia och Dragonparken. Tack vare bidrag från Umeå kommun kan vi erbjuda gratis spel måndag till fredag under sommarlovet i juni mot uppvisande av Händer på lovet-kort. Övriga dagar, spel till ordinarie pris. I mån av resurser kommer vi att ha bangolfvärdar/instruktörer som hjälper er på plats och visar hur man står och slår, när man spelar bangolf.

För den som är nyfiken på sporten har vi ungdomsträning, minigolf för pensionärer och daglediga, men även trivselgolf/nybörjakurs. Skicka ett SMS till Carina på 070-643 99 77 så kontaktar vi er.

Det finns kaffe, glass och lättare förtäring att köpa i kiosken. Vi öppnar normalt kl. 11 och har normalt sista utsläpp kl. 21 och stänger 22. Vid ostabilt väder/regn, kolla vår Facebook: Hedlunda Minigolf Umeå eller hemsidan.

Parkera bil enklast på Nolia. Vill du boka tid för grupp, mejla info@ubgk.se

Banorna håller tävlingsstandard och vi vill att de så ska förbli. Vi önskar därför att vi hjälps åt, så att anläggningen och utrustningen håller. Spring inte banorna och slå inte på rullande boll. På så sätt kan vi även fortsättningsvis erbjuda spel under somrarna.

Varmt välkommen att prova på bangolf – en sport för alla!