Spela musik och dansa – Workshop i improvisation

Spela musik och dansa – Workshop i improvisation

Under höstlovet kan du 13-19 år prova på improvisation i beats/scratch, dans och musik med tre skickliga workshopledare! Kom till Ersboda ungdomens hus, söndagen den 6 nov 13:00!

Prova på musik-och dansimprovisation på denna workshopdag, där du tillsammans med andra får lära dig enkla sätt att utöva musik och dans på ett fritt sätt där det inte finns rätt eller fel! Dagen börjar med en enkel improvisationsföreställning av workshopledarna där vi använder oss av det ni kommer lära er. Efteråt får ni prova på improvisation i piano, beat/scratch och dans, i enskilda grupper. Avslutningsvis kommer grupperna improvisera tillsammans, med hjälp av workshopledarna. Inga förkunskaper krävs!

Med Robin Lilja, pianist/kompositör, Tekla Andersson, dansare och Erik Emanuelsson, DJ.
Målgrupp: För dig 13 till 19 år
Datum: Söndag 6 november
Tid: 13:00-16:00, Ingen föranmälan, drop in till start 13:00. Gratis!
Plats: Ersboda folkets hus
Arrangeras av Kulturföreningen Kretsen i samarbete med Kulturskolan i Umeå, med stöd från Region Västerbotten

Anmälan ej obligatorisk, men ni får gärna anmäla er i förväg till projektledaren Robin: robinlilja95@gmail.com . Ni kan även ringa Robin på 070-296 87 82.

Robin Lilja är en klassiskt skolad pianist och privatlärare med egen improvisatorisk elektroakustisk musik, som även är en prisbelönt tonsättare vars musik spelats i
Sverige, Danmark, Island och Polen

Tekla Andersson har gått flera kurser i contemporary dans i Göteborg och Malmö. Hon lär ut dans till unga på Hamnmagasinet i Umeå och leder även en dansgrupp som improviserar ute på stan.

Erik “Jätten” Emanuelsson är en väletablerad DJ i Umeå, som har spelat flera genrer på bland annat Elektra, Zaion och Balder. Han har lång erfarenhet av synthar och beatprogrammering.