Tri4fun-prova på triathlon

Under vecka 29-30, mellan kl. 17.00-18.00 måndag, onsdag och fredag kan man prova sporten triathlon vid Nydalasjön vid Umelagun. Vi kommer att simma/springa i Nydalasjön, cykla vid First Camp och springa runt Umelagun. Man får lära sig om sporten triathlon och får prova på alla tre delarna. Ledare är triathleter från NIU i triathlon på Maja Beskowskolan i Umeå.

Vad: vecka 29-30, mellan kl. 17.00-18.00 måndag, onsdag och fredag kan man prova sporten triathlon vid Nydalasjön vid Umelagun. Vi kommer att simma/springa i Nydalasjön, cykla vid First Camp och springa runt Umelagun. Man får lära sig om sporten triathlon och får prova på alla tre delarna. Ledare är triathleter från NIU i triathlon på Maja Beskowskolan i Umeå.

Kostnad: Gratis

Hur: man bokar varje tillfälle genom Umeå simsällskaps anmälningssida: https://sportadmin.se/book/?F=1152B0AF-C818-4B15-B030-23B6ED127153

Man behöver anmäla sig till varje tillfälle, men man kan komma på alla 6 tillfällen om man vill.

Varför måste man föranmäla sig? På grund av rådande läge så är det ett begränsat antal personer som får vara med på aktiviteten i taget.

Går det att droppa in? Ja, förutsatt att det finns platser kvar. Men även då behöver man anmäla sig på plats på bokningssidan. Vi hjälper till med det.

Vem får vara med: Det är för alla ungdomar i Umeå kommun från 7 år ålder. Enda kravet är att man måste kunna simma på djupt vatten. Man behöver inte simma i sjön, det räcker att man springer ut så långt man är bekväm.

Vad behöver man ta med? Badkläder (har man badmössa och simglasögon är det toppen, med det behövs inte) , cykel (en vanlig cykel går bra), cykelhjälm, kläder att springa och cykla i samt löpskor.