Trollkarlen från Oz

Medicinarspexet låter dig följa med Dorothy och hennes nyfunna vänner på en spännande resa på jakten efter organ längs gula vägar och genom gröna städer. I alla väderstreck väntar nya utmaningar som tar våra oanade möten med konstiga häxor och jobbiga apor. Spex är en form av interaktiv teater med inslag av sång och dans. Välkommen att fira 35år med oss!

Föreställningarna äger rum på Vävenscenen följande tider:
30/11 kl 19:00
1/12 kl 19:00
2/12 kl 13:00 och kl 18:00
3/12 kl 16:00

Insläpp 15 minuter före föreställningsstart. Onumrerade platser.

Biljetter släpps 13/11 och säljs därefter lunchtid på Cafe Nian och i Lindellhallen, samt dygnet runt via Medicinarspexet.se.

UMS medlemmar har 20kr rabatt genom att fylla i koden “umsmedlem” vid köp på hemsidan. Alternativt visa upp ditt kårleg vid någon av de fysiska försäljningsställena.

Observera att jackor och större väskor inte får tas med in i salongen och att garderobsavgift tillkommer.

Passa även på att köpa en biljett till söndagen till rabatterat pris om du köpt biljett till annan föreställning. Detta gäller vid köp på cafe Nian eller Lindellhallen. Observera dock att detta erbjudande inte kan kombineras med andra rabatter.

Du som köper biljett får förutom en oförglömlig upplevelse rabatt på hotellet U&me via en rabattkod på biljetten.

Medicinarspexet vill passa på att tacka dig som köper biljett då du bidrar till att vi kan fortsätta spexa och underhålla dig även nästa år. Andra som förtjänar tack är våra sponsorer. I år sponsras vi bland annat av UEFF (filmfestivalen), Kahls te och kaffehandel, Umeå medicinska studentkår, Högtidskläder, WESC, NTK, Umeå Studentkår, Ica Ålidhem, MVG, Star Audio, Umeå Congress, YNK Produktion AB samt Vertex.

Så passa på att köpa din biljett redan idag (gör det, dom tar slut fort)! Och så ses vi på Väven i december!