Umeå Fotbollsfestival

Sista helgen i juli blir det fotbollsfeber i stan – då samlas killar och tjejer från flera nationer för att spela fotboll och möta andra i en enda stor hejdundrande fotbollsfest! Du som vill anmäla ditt lag gör det senast den 31 maj! Du som inte själv spelar är välkommen att titta på och heja – varför inte ta en fika, en glass eller rent av äta något gott på vårt stora festivalcentrum på Nydalafältet under de fyra dagar fotbollsfesten pågår!!

För 35:e året i rad så har vi det stora nöjet att hälsa er välkomna till en av sommarens absoluta höjdpunkter! Den sista helgen i juli invaderas Umeå av killar och tjejer från olika nationaliteter som spelar fotboll på i stort sett varenda fotbollsplan i hela stan.
Kom och heja och upplev fotbollsfesten – vi fyller hela Nydalafältet med 12 spelplaner och en festivalgata med möjlighet att köpa mat, fika, glass, godis, sportartiklar och mycket mer.

Vi erbjuder ett fotbollsäventyr för barn, ungdomar, seniorer och funktionsnedsatta. Under fyra dagar är Umeå den naturliga mötesplatsen för spelare, ledare, supportrar, familjer och släktingar från olika länder och kulturer. Sista anmälningsdag för deltagande lag är den 31 maj! Se vår hemsida för mer info.

Varmt välkomna till sommarens stora fotbollsevent – ett minne för livet!