Uppdatering av Kultur + senior = sant!

Uppdatering av Kultur + senior = sant!

Välkommen till en varm och kärleksfull famn på alla hjärtans dag! På grund av nya restriktioner rymmer vi inte lika många personer i våra lokaler som vanligt. Vi försöker så långt som möjligt anpassa våra arrangemang så att de ändå går att genomföra, detta innebär att vi ändrar i programmet för kultur + senior = sant!

En scenshow i tre akter. Vi startar med information om Kultur för seniorers vårprogram som följs av Stand-up show med Erik “Waffe” Walfridsson och vi avslutar med artisten Clara Gustavsson och kompositören Niklas Rydén på piano. De har laddat med makalös musik från förr, amerikanska jazzstandards, tysk tango och svenska schlagers från 1930–1960-talet!
Datum: måndag 14 februari
Tid: kl.13.00- 14.20 Lokal: Vävenscenen, plan 1, Väven
Biljettinfo: Du som redan köpt biljett: kommer att behöva bortse från info om tid och platsnummer på biljettten då hela salongen kommer se annorlunda ut och vara onumrerad. Du får information på mejlen om vad som gäller för dig.
Du som vill köpa biljett: kan göra det på tickster eller i Kulturreceptionen, plan 2 Väven. Det går även bra att boka via telefon på 090-16 33 10 (vardagar kl.10 – 18 helger kl.12-16) kostnad: 40 kr.
Du som vill lämna tillbaka köpt biljett: kan göra det fram till den 24/1 du får pengarna tillbaka.
Vi gillar säkra och trygga evenemang. Därför ber vi dig observera att du behöver visa giltigt vaccinationsbevis och legitimation för att besöka evenemanget, så kom i god tid.