Vad blir det för mord – Live

Vad blir det för mord – Live

Vävenscenen | Numrerad salong | All Things Live

“Vad Blir Det För Mord?” är en oseriös podcast om det seriösa ämnet mord. Komikerna och true crime-entusiasterna Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson berättar varje vecka för lyssnarna om ett mord, brott eller annan hemskhet som hänt – på riktigt. Efter ett utsålt jublande Chinateatern är det dags för podden att åka ut på turné. Johanna och Elinor bjuder in publiken till två hårresande akter – med ett lokalt historiskt mordfall i ena och ett internationellt mordfall i den andra. Det kommer även bjudas på musik och spår av humor.

Åldersgräns 16 år

OBS!
Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och Vävens hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Observera att du kommer behöva visa ett vaccinationsbevis för att få besöka detta arrangemang.

Krav på vaccinationsbevis gäller från 1/12-21, för alla som är 18 år eller äldre. Undantag görs för de som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig och kan uppvisa intyg på detta.

Vaccinationsbeviset ordnar du enkelt via bland annat www.ehalsomyndigheten.se/

Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.